Bel ons op 0341 795 331 of volg ons via

ZZP administratiebureau

ZZP administratiebureau is een ambitieus en deskundig bedrijf gevestigd te Nunspeet. ZZP administratiebureau richt zich op de zzp’er, eenmanszaak en vof. Een goede relatie en het nakomen van afspraken hebben wij hoog in het vaandel staan.

De oprichter van ZZP administratiebureau is Niels de Ruiter. Een ondernemer die goed kan luisteren. Hierdoor kan hij gericht tips en advies geven aan zijn klanten. Hij heeft zijn opleiding accountancy behaald in Zwolle en heeft gewerkt bij diverse accountants- en administratiekantoren.

“De klant ziet door alle veranderingen in de wet- en regelgeving door de bomen het bos niet meer. Ik geef de klant alleen tips en advies, die betrekking hebben op zijn bedrijf”


Niels kan goed schaken en is op zaterdag te vinden op het voetbalveld. Door het schaken kan hij zich goed concentreren en een stap vooruit denken. Hij zal u niet alleen tips en adviezen geven die betrekking hebben op korte termijn, maar ook op lange termijn. Door het voetballen is hij een sociaal persoon, u kunt bij hem terecht voor een sociaal praatje, maar ook voor serieuze gesprekken als het gaat om uw bedrijf.

 

 

Nieuws

meer nieuws